tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
23 March | Löpen Om oss Kontakt
Guldregn över ESS-destinationer
Jonas Stenberg 27 VD, ESS Group
Passiv inkomst – den heliga graalen
Lars Olofsson 34 Lawyer, Prio Startup
ECOMB i stark tillväxt
Ulf Hagström 27 VD, ECOMB

Ekonomi

Holy Greens och bemt AB skriver klimatsmart kylserviceavtal

Av Simon Maach 2023-06-29
bemt besöker butik inför nytt serviceavtal med Holy Greens på Malmö Saluhall. Från vänster: Elin Ryberg och Sofia Köhl (Holy Greens) samt Emmilie Olsson och Åsa Hättmark (bemt AB).
Grön salladskedja väljer bemt. Nytt flerårigt avtal för underhåll av kylutrustningen i 25 inrättningar.

Den gröna salladskedjan Holy Greens har valt bemt AB som servicepartner inom kylteknik. Enligt ett nytt flerårigt avtal mellan företagen kommer bemt AB att ansvara för underhåll och service av kylutrustningen i 25 av Holy Greens inrättningar runtom i Sverige.

De vill precis som vi bidra till en grönare och långsiktigt hållbar planet

”Vi blir alltid lika glada när vi får möjlighet att hjälpa en kund att minska sitt koldioxidavtryck”, säger Simon Maach, försäljningschef på bemt AB. ”Vi delar Holy Greens höga hållbarhetsambitioner och ser fram emot att få bidra med vår expertis inom energibesparande kylteknik.”

Nytänkande matkoncept

Holy Greens är en ledande aktör inom hållbara och nytänkande matkoncept i Sverige. Affärsidén är att göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelsen.

”Våra kunder ska kunna lita på att våra råvaror håller högsta kvalitet, samtidigt som vi använder teknik och utrustning som är snäll mot miljön och klimatet”, säger Elin Ryberg, driftsupport på Holy Greens. ”Därför känns det bra att ha en engagerad och innovativ servicepartner som bemt AB med oss på ett så viktigt område som kylteknik. De vill precis som vi bidra till en grönare och långsiktigt hållbar planet.”

I avtalet ingår underhållsplaner, service- och rengöringstjänster, akutservice, inventering samt köldmedierapportering. Avtalet gäller från och med 1 maj 2023.